AMARAN : Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 merupakan satu Akta berkenaan undang-undang siber dan dibentuk sebagai satu rangkakerja bagi campurtangan kerajaan Malaysia dalam memantau industri komunikasi dan multimedia. Aktiviti-aktiviti dan perkhidmatan-perkhidmatan yang dikawal di bawah Akta ini termasuk penyiaran tradisional, telekomunikasi dan perkhidmatan atas talian, termasuk kemudahan dan rangkaian yang digunakan dalam memberikan perkhidmatan tersebut, serta kandungan yang dibekalkan menerusi kemudahan-kemudahan dan rangkaian tersebut.dan jika anda mengunakan bahasa politik didalam blog ini peruntukan Seksyen 233 menyebut seseorang boleh didenda "tidak melebihi RM 50,000.00 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan hendaklah juga boleh didenda selanjutnya RM 1,000.00 bagi setiap hari kesalahan itu diteruskan selepas pensabitan."

RADIO RASMI GOMO FM

Current song: Loading... Bit rate: Current listeners:

Winamp windows Media Player Real Player QuickTime
http://72.20.10.50:8000/

Monday, 25 April 2011

Adakah Dia Akan Bersara


Dimanakah Penyampai Radio Kita ?

BERITA GOMO.FM

Kuching : Perkara ini mengejutkan krew-krew sebuah stesen radio gomo.fm.adakah benar kenyataan yang bahawa penyampai radio gomo.fm iaitu Nyzell akan bersara dari gomo.fm? itulah yang menjadi persoalan kepada mereka semua. ialah sudah terlalu lama penyampai radio kita nyzell menghilangkan diri,yang munculnya pun sahaja di ruang chat.tapi tak berapa lama kemudian hilang lagi.hendak mendengar suaranya bersiaran diradio lagi sudah jarang kita dengar ketika ini.kemanakah sebenar penyampai radio kita ini hendak pergi.rupanya bila diketahui,penyampai radio kita ini sibuk dengan tugasan hariannya.kalau sibuk didalam tugas harian itu tak mengapalah.kerana ada banyak lagi penyampai radio yang lain akan menemani anda semua.

kita berharap,dan berdoa supaya penyampai radio ini dapat meluangkan waktu bersama dengan anda semua kelak.walaupun pemberita ini sebenarnya adalah 2 orang yang melakukan.namun,pembaca berita setia gomo.fm tetap disamping untuk terus menyokong kami.berbanyak terima kasih kami ucapkan kepada anda semua.diharap dengan sokongan anda semua ini akan terus menjadi sinar dan harapan kepada kami semua warga gomo.fm.

penyampai : BERITA GOMO.FM

5 comments:

 1. memang rindu nak dengar suara zell ... agak nya bila lagi dapat dengar suara zell ... bukan ker dah janji nk buat rakaman lagi

  ReplyDelete
 2. gomo fm x bayar duit pencen kalo bersara, baik jgn bersara hahaha..

  ReplyDelete
 3. kubi gom..hahaha..
  dj nyzell jgn rehat lame2 ek...ramai merindui suara anda...hikhik

  ReplyDelete
 4. kubi hahaha..eceh ko ni kan., kahkah..addoii
  ina ► thanks ea... xlme ni pas settle sume keja... berdjlah balik...haha
  namia ► dah tadi kan., sekejap je dj wiki wiki...lepas hajat korang jap...hahaha

  ReplyDelete
 5. dj wiki wiki ek? ct pun dj waka waka dah. :P
  salam manis zell
  -ct-

  ReplyDelete